Select Page

مدیریت میدانی علوم اسلامی نیاز امروز حوزه های علمیه است

عضو شورای حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فضای فقه و اصول حوزه ناظر به نیاز زمانه نیست و به صورت موردی بر روی موضوع فقه اجتماع کار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی در جلسه اتاق فکر میز توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی مدیریت میدانی علوم اسلامی را یک نیاز دانست و گفت : فضای فقه و اصول حوزه ناظر به نیاز زمانه نیست و به صورت موردی بر روی موضوع فقه اجتماع کار می‌شود.

وی پیشنهاد داد برای این که فضای درسی و پژوهشی حوزه متناسب با نیازهای حکومت اسلامی مدیریت شود، ارتباطات حوزویان انقلابی با سنتی بیشتر شود بدین صورت که حوزویان انقلابی برای طیف سنتی حوزه در قالب تعاملات حوزوی رایج، طرح مساله کنند به صورت تعیّنی کادر سنتی حوزه را درگیر مباحث جدید نمایند و در عین حال همین عالمان فاضل انقلابی نیز درس خارج با موضوعات مورد نیاز حکومت اسلامی را شروع کنند.

عضو شورای حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، هم افزایی و حمایت همه جانبه از همه مراکز فقه تخصصی را یکی دیگر از راهکارها ذکر کرد و پیشنهاد داد: شورایی مرکزی با حضور نمایندگانی از تمام این مراکز تخصصی تشکیل شود تا با یکدیگر هم افزایی داشته باشند و از ظرفیتهای هم استفاده کنند تا نسل جوان را راه بیندازند

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در این جلسه، برگزاری نشست های مختلف برای جهت دهی به آموزش و پژوهش را نیز یکی دیگر از راهکارها برشمرد.

معرفی قطب

«قطب بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی انسانی» با هدف کمک به ترسیم نقشه راه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و معطوف ساختن آموزش‏ها و پژوهش‏ها و دیگر اقدامات عملیاتی این دفتر به عرصه‌ی پاسخگویی به نیازهای جامعه و نظام اسلامی و تعالی آن تشکیل شده است. این قطب، برنامه‎های خود را در قالب بهسازی و ارتقای علوم اسلامی، بازنگری و بازسازی مستمر ساختار، مبادی و روش‌شناسی علوم انسانی و ارتقا و تحول تعلیم و تربیت رسمی مبتنی بر مبانی و ارزش‎های اسلامی تعریف کرده ...

معرفی کامل

مصوبات قطب

خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما