Select Page

حمایت از طرح‌های معطوف به «توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی»

دبیر میزِ توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی بیان کرد: هدف از این حمایت ها گام برداشتن در مسیر رشد علوم اسلامی متناسب با نیازهای دنیای معاصر، نظام و جامعه اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضی اشکوری، دبیر میزِ توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی گفت: مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و میزِ توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی وابسته به قطب فکری فرهنگی بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی، سه پروژه حمایتی را جهت توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی در دست اقدام دارند.

وی افزود: طی این پروژه ها برخی تسهیلات و حمایت های تسهیلاتی، علمی و انتشاراتی به افراد حقیقی یا حقوقی حایز شرایط تعلق می گیرد. هدف از این حمایت ها گام برداشتن در مسیر رشد علوم اسلامی متناسب با نیازهای دنیای معاصر، نظام و جامعه اسلامی است. اشخاص حقیقی و حقوقی حایز شرایط می توانند در یکی از این سه طرح حمایتی مشارکت نمایند.

دبیر میزِ توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی، طرح های حمایتی جهت توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی را به سه بخش تقسیم کرد و افزود: بخش اول حمایت از گفتمان سازی مجلات و همایش های علمی در حوزه اولویت های راهبردی میز توسعه و توانمند سازی علوم اسلامی است.

وی گفت: این پروژه در صدد ایجاد گفتمان سازی در دو سطح مجلات و همایش ها با هدف توانمندسازی علوم اسلامی است. بسته حمایتی این پروژه به اشخاص حقیقی و حقوقی ای اعطاء می گردد که در این مسیر گامی موثر بردارند. به عنوان نمونه مجلات علمی-ترویجی علوم اسلامی که یک شماره خود را به موضوعات مصوب برای این پروژه های حمایتی اختصاص دهند و یا همایش هایی که همه یا بخشی از فعالیت های خود را حول محور یکی از این موضوعات مصوب تعریف کنند می توانند از این بسته استفاده نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضی اشکوری، بخش دوم این طرح را حمایت از مقالات علمی (مجلات پژوهشی و ترویجی) در حوزه اولویت های راهبردی میز توسعه و توانمند سازی علوم اسلامی خواند و افزود: این پروژه در پی ارتقاء محتوای فاخر پژوهشی و راهبردی در حوزه علوم اسلامی است.

وی افزود: جهت انجام این مهم پروژه از ظرفیت مقالات علمی و پژوهشی بهره می گیرد و می کوشد، ضمن جلب نظر اهل تحقیق و پژوهش به این عرصه خطیر و مهم، فضای مساعدی را برای تولید و ارایه بررسی های جدیدتر در موضوعات مصوب بگشاید؛ فضایی که به ارتقاء پژوهش های موجود در این حوزه مدد رساند و خود منشا شکل گیری مجموعه ای از مقالات پژوهشی موثر در این حوزه گردد. افراد حقیقی و حقوقی می توانند از تسهیلات موضوع این پروژه حمایتی بهره مند شوند.

دبیر میزِ توسعه و توانمند‌سازی علوم اسلامی، بخش سوم این طرح را حمایت از پایان نامه های مقاطع تخصصی در حوزه اولویت های راهبردی میز توسعه و توانمند سازی علوم اسلامی برشمرد و افزود: این پروژه در پی ارتقاء توان پایان نامه های مقاطع تخصصی در حوزه علوم اسلامی است.

وی افزود: جهت انجام این مهم پروژه از ظرفیت شخصیت های حقیقی و حقوقی (نظیر مراکز حوزوی و دانشگاهی ارایه دهنده مقاطع تکمیلی و تخصصی در علوم اسلامی) بهره می گیرد و می کوشد، امکان های پیش روی جامعه علمی کشور را در گسترش ادبیات تخصصی پایان نامه نویسی با عطف نظر به این عرصه خطیر ارتقاء ببخشد.

وی با اشاره به حمایت هایی که ذیل این سه پروژه ارایه می شود، عنوان کرد: مواردی نظیر اعطای تسهیلات مالی به مولفان و آفرینندگان محتوای فاخر و ارزشمند، ارایه بسته های تشویقی نظیر خریداری آثار و مشارکت در انتشار برای مجلات، و تمهیدات پژوهشی هم چون ایجاد امکان جهت ارایه مباحث نوآمد در قالب کرسی های آزاداندیشی است. هم چنین لازم به یادآوری است که بسته های حمایتی بر اساس شیوه نامه ای اجرایی که بدین منظور تهیه گردیده است عرضه خواهد گردید.

حجت الاسلام والمسلمین  اشکوری خاطرنشان کرد: افراد حقیقی و حقوقی برخوردار از شرایط لازم می توانند جهت مشارکت در این طرح ها با مرکز همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارتباط برقرار نمایند و درخواست خود را به ایمیل info@isca.ac.ir  ارسال نمایند. هم چنین شماره 02537744151  جهت تماس با کارشناس مربوطه در مرکز همکاری های علمی و بین الملل اختصاص یافته است.

بيشتر

تصویر روز

صوت هفته

تلاوت جزء سی

قرآن کریم

ویدئوهای متنخب

Loading...
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما